Meesterwerken om zelf te kleuren

meesterwerken

Met ‘Kunstatelier – Meesterwerken om zelf in te kleuren’ maak je als het ware een creatieve reis rond de wereld, van het oude Egypte en de renaissance in Italië naar het India van de Mogols en het Australië van de Aboriginals, via Da Vinci en Lichtenstein, Michelangelo en Miro.

Laat je onderweg verrassen door kunstwerken van de grootste meesters zoals De Tuin der Lusten van Jheronimus Bosch, De Nachtwacht van Rembrandt en Le déjeuner sur l’herbe van Edouard Manet, om er maar enkelen te noemen.

Naast elke kleurplaat staat er een foto en beknopte uitleg over de kunstenaar en het in te kleuren werk. Zo is dit boek niet alleen ontspannend, maar tegelijk ook leerrijk. Je kan de kleurplaten inkleuren met tinten die dicht bij het oorspronkelijke werk blijven, je eigen kleurenpalet gebruiken of een mix van je eigen fantasie en die van de meester.

Dankzij ‘Kunstatelier – Meesterwerken om zelf in te kleuren’ maak je je eigen persoonlijke en unieke kunstverzameling. Neem je potloden, stiften of verf en ga aan de slag, uren plezier en ontspanning gegarandeerd!